Støttemedlemskaber

Vær med til at støtte op om Kulturcenter Værestedet, - køb et støtte- medlemsskab.

Støttemedlemskaber er et vigtigt økonomisk bidrag til Kulturcenter Værestedets drift. Driften består af indkøb af borde, stole, vaskepulver, sæbe, WC-papir, kopper, gryder, nye koste, viskestykker, skraldeposer osv. alt dette for at kunne imødekomme alle jer brugeres forskellige ønsker og behov, når I er aktive i huset.
Med et støttemedlemsskab har du mulighed for at støtte de aktiviteter og initiativer som løbende sættes i gang, og som du måske selv sætter i gang.  Som støttemedlem kan du få billigere lejepriser af faciliteterne.

Et støttemedlemsskab koster kun 250 kr. for et år pr. person.

  • Du kan betale med MobilePay til 52324 - eller ved bankoverførsel til kontonummer: Reg. 7396 Konto nr. 281 560 1362
  • Husk at skrive "Støttemedlem" og dit fulde navn i tekstfeltet på overførslen. - Obs. - du kan jo let sætte din netbank til at huske det for dig og gentage betalingen en gang om året, så er du selv fri for at huske det.
  • Vil du hellere betale kontant skal du bare henvende dig til Tilde på kontoret i Kulturcenter Værestedet.

Om Kulturcenter Værestedet

Kulturcenter Værestedet drives af frivillige kræfter, og er et hus der rummer en bred vifte af aktiviteter og aktivitetsmuligheder..  Her kan nævnes husflidskurser, madlavning og bagning, bridge, nørkelklub, livestreaming af  foredrag fra Aarhus universitet, fællesspisning, og yoga.  Kulturcenter Værestedet er desuden landsbyfællesskabet Fjordklyngens samlingssted med landsbykontor og cykelklub.

Kulturcenter Værestedet rummer mødelokaler, køkken, gymnastiksal og motionsrum.  Der er udendørsfaciliteter med shelter og bålplads, og tilknyttede køkken- og badefaciliteter.

TAK for dit bidrag.  

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Kulturcenter Værestedet.

Brug MobilePay til at betale støttemedlemsskab